Rólunk

Társaságunk jogelődje 1993-ban két fővel Betéti Társaság formájában autójavításra alakult.

Szolgáltatásunk színvonalának anyagi, technikai hátterének emelése érdekében 1996-ban Korlátolt Felelősségű Társasággá alakultunk át, megtartva az autójavítást mint fő profilt.

1996.06.01-től kibővítettük tevékenységünket gépjárművek műszaki vizsgáztatására is.

Vezetőségünk folyamatosan arra törekszik, hogy tevékenységünkkel ügyfeleink kívánalmainak maximálisan eleget tegyünk és hosszú távú, kölcsönös előnyökön és bizalmon alapuló kapcsolatokat alakítsunk ki.

Célunk

A mindenkori gazdasági helyzetnek megfelelő és a társadalom felé elfogadható áron, magas színvonalon nyújtsunk szolgáltatást ügyfeleink részére, melyet folyamatosan igazítunk a változó törvényi és hatósági igényekhez.

A Társaság szakmai hírneve biztosítsa partnereink tartós bizalmának elnyerését, versenyképességünk megőrzését, javítását

Ügyfeleink elvárásainak maradéktalanul megfeleljünk

Rólunk mondták

Vass Johanna

„Nagyon rendezett, a műhelytől az ügyfélszolgálatig jól működő cég! Nem lakok a közelben, mégis szívesen jövök hozzájuk. Időpontra lehet menni, vizsgáztatás, eredetiség vizsga is van, kártyás és készpénzes fizetés egyaránt. Mind az ügyfélszolgálat, mind a szerelők nagyon kedvesek!”

Tóth Kornél

„Jó, hogy rátaláltam erre a szervízre. Korrekt árak és segítőkész hozzáállás jellemző rájuk.”

Szécsényi István

„Gyorsan korrektül dolgoznak. A szervíz igényes, rendezett és tiszta, ami sokat elárul. Legközelebb is hozzájuk megyek.”